تیم قلعه نویی با این شرایط حرفی در آسیا نخواهد داشت ، با این روش یک تیم محلی داریم به جای تیم ملی!

به گزارش وبلاگ هاپرسین، اگر این سبکی که در 2 بازی اول تحت راهنمایی امیر قلعه نویی دیدیم در مسابقات آسیایی و برابر حریفانی مثل کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و عربستان اجرا گردد یعنی در عمق و عرض باز بازی کنیم، حریفان به راحتی ما را شکست خواهند داد.

تیم قلعه نویی با این شرایط حرفی در آسیا نخواهد داشت ، با این روش یک تیم محلی داریم به جای تیم ملی!

مسعود اقبالی در گفت و گو با وبلاگ هاپرسین درمورد فزونی 2 بر یک تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کنیا، اظهار کرد: هرچند برنده شدیم ولی عملکرد تیم ما در این مسابقه باعث شرمندگی بود. ایران تا دقایقی بسیار بد بازی کرد و به نظر من بچه ها پس از حضور در 3 جام جهانی متوالی دیگر برای چنین دیدارهایی انگیزه ندارند. در واقع بازیکنان تیم ملی حضور در بازی با تیم هایی مثل کنیا را برای خودشان خیلی کم می بینند. هرچند کنیا 500 روز بازی ننموده بود اما بیشتر نفراتش لژیونر بودند و در نیمه اول از لحاط تکنیکی و تاکتیکی بسیار بهتر کار کردند.

وی اضافه نمود: پس از به ثمر رساندن گل نیز، ساختار بازی خود را عوض نموده و به حالت دفاعی مطلق و پرس شدید رفتند. ما هم به این علت که در زمان در اختیار داشتن توپ و در شرایطی که حریف در زمین خودش متراکم می گردد، هیچ الگوی تهاجمی نداشتیم نتوانستیم هیچ کاری انجام بدهیم. هرچند می گویند ما 3-3-4 بازی کردیم اما عملا شهریار مغانلو و مهدی طارمی در خط حمله بودند. در خط دفاعی نیز عملکرد بسیار ضعیفی داشتیم. تیم ملی مملکت نباید به همین راحتی ضد حمله و گل بخورد و در طول یک نیمه حتی یک شوت به سمت دروازه حریف نزند. کرنرهای مان نیز به هیچ نتیجه ای نرسید.

کارشناس فوتبال کشورمان تاکید نمود: در مجموع تیم ملی ایران در دفاع و حمله انسجام تاکتیکی ندارد. از قدیم هم اینگونه بوده است. فقط در دوره ای کی روش ساختار دفاعی مستحکمی ایجاد کرد تا تیم ملی ضمن صعود به جام جهانی مقابل حریفانی مثل آرژانتین، اسپانیا و پرتغال بد بازی نکند. اگر این سبکی که در 2 بازی اول تحت راهنمایی امیر قلعه نویی دیدیم در مسابقات آسیایی و برابر حریفانی مثل کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و عربستان اجرا گردد یعنی در عمق و عرض باز بازی کنیم، حریفان به راحتی ما را شکست خواهند داد.

اقبالی اضافه نمود: هیچ منطقی در بازی تیم ملی دیده نمی گردد. نمی توانیم در زمین حریف 4 پاس به هم بدهیم و هنوز درک متقابل وجود ندارد. متاسفانه در فهرست اخیر تیم ملی هم بعضی بازیکنان جوان را دیدیم که به هیچ وجه در مقدار این تیم نیستند. اگر می خواهیم به استعدادها بها بدهیم باید سراغ جوانانی برویم که در جام جهانی 2026 به درد تیم ملی می خورند. امیر قلعه نویی در شرایطی قرار گرفته که اگر بخواهد فقط به فکر جام ملت های آسیا باشد، باید با همین نفراتی که میانگین سنی بالایی دارند بازی کند. در این حالت یا می برد یا می بازد و همه چیز تمام می گردد.

وی مطرح نمود: اما اگر می خواهد به جام جهانی آینده فکر کند، باید تیم را جوان نموده و فارغ ار هر رابطه ای نفرات مستعد را مطابق یک ضابطه دعوت کند تا بچه هایی که واقعا لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند بیاورد و در این چهار سال برای آن ها بازی های تدارکاتی مناسبی بگذارند تا با تجربه اندوزی به بلوغ تاکتیکی در سطح ملی برسند تا دست کم در دوره بعدی جام جهانی بتوانیم از گروه خود بالا بیاییم. البته اصولا ما در قاعده هرم و برای بازیکنان جوان و مستعد کار خوب و اصولی انجام نمی دهیم و به این امر بی توجه هستیم. به همین علت در راس هرم یعنی تیم ملی بزرگسالان، جایگاهی نخواهیم داشت.

دستیار اسبق قلعه نویی اضافه نمود: در حال حاضر از لحاظ مدیریتی، تشکیلاتی، ساختاری و.... مشکل داریم و امیر قلعه نویی هم نمی تواند این مشکل را حل نماید. او از دانش روز فوتبال مقداری دور است و یک مربی اگر می خواهد با تیم ملی که تعداد زیادی لژیونر دارد، کار کند باید دانش و اندوخته هایش بیشتر از بازیکنان باشد. امیدوارم قلعه نویی به این حالت رسیده باشد و دست کم در این حدود 10 سالی که خودم همکارش نبوده ام به بلوغ مربیگری در حدی که بتواند با تیم ملی و لژیونرها کار کند، رسیده باشد. به هر حال کار مربیگری بسیار سخت است و اگر سرمربی تیم ملی دنبال رابطه نباشد و مربیانی را کنار خودش بیاورد که بتوانند به او در لحظات حساس در زمینه های تاکتیکی یاری نمایند و کار را با مسائل روز فوتبال جلو ببرند، خیلی بهتر است .

اقبالی اضافه نمود: اکنون در فوتبال جهان روی انتقال منفی و مثبت خیلی کار می گردد اما این موضوع را اصلا در تیم ملی نمی بینیم. یا با این بچه ها کار نشده یا اصلا روی این موضوع برنامه ریزی نشده است . بازیکنانی که سابقه پشت سر گذاشتن 2 دوره جام جهانی را دارد، در زمان حمله کردن باید مراقب ضدحمله زدن حریف هم باشد اما اصلا در این 2 بازی ساختار دفاعی را در تیم ملی ندیدم. وقتی تیم به هرج و مرج می رسد، نمی تواند نظم تاکتیکی را در زمین انجام بدهد. تیمی که چنین حالتی داشته باشد، دیگر تیم ملی نیست و یک تیم محلی است. تیم هایی که در راس رنکینگ فیفا هستند تا دقیقه 95 به هیچ وجه نظم تاکتیکی خود را از دست نمی دهند اما ایران با خوردن یک گل نظم خود را از دست می دهد.

وی درخصوص اینکه تیم ملی پس از گل خوردن مقابل کنیا فوتبال بهتری بازی کرد و حتی 2 بر یک برنده شد، گفت: کنیا از دقیقه 70 به بعد برید و اصلا توان دویدن نداشت. در این حالت تمرکز خود را از دست داد و ما هم روی تاکتیک دلخواه قلعه نویی یعنی ارسال توپ از جناحین به 2 گل رسیدیم. البته همه اشتباه کشنده دروازه بان کنیا روی گل دوم ایران را دیدند و اگر او چنین اشتباهی نمی کرد زدن گل دوم برای ایران سخت بود. در بازی با روسیه و کنیا 3 گل زدیم. یک گل روی اشتباه مسلم دروازه بان حریف، یک گل از پنالتی و یک گل از روی ضربه ایستگاهی. خیلی بد است 180 دقیقه بازی کردیم و در جریان بازی نتوانستیم گل بزنیم.

کارشناس فوتبال کشورمان ادامه داد: کنیا تا زمانی که می توانست بدود بهتر از ما بازی کرد اما وقتی از دقیقه 70 توان دویدنش را از دست داد، تمرکز لازم را نداشت و ساختار دفاعی اش به هم ریخت. وقتی مقابل کنیا به این شکل بازی می کنیم. چگونه می خواهیم مقابل مدعیان قهرمانی آسیا که در جام جهانی به آن خوبی بازی کردند، قد علم کنیم؟ قطعا در این حالت نمی توانیم برنده شویم.

اقبالی با اشاره به نفرات حاضر در اردوی اخیر تیم ملی، گفت: میانگین سنی بعضی از این نفرات بالا است و به درد جام جهانی بعدی نمی خورند. بعضی نفرات هم اصلا در حد این تیم نیستند و لباس تیم ملی برای آن ها گشاد است. نباید روی رابطه بازیکن به تیم ملی دعوت کنیم. به نظر می رسید قلعه نویی می خواست در فهرست تیم ملی تراز ایجاد کند. نباید برای اینکه باشگاهی ناراحت گردد، بعضی نفرات را به تیم ملی دعوت کند.

منبع: همشهری آنلاین

به "تیم قلعه نویی با این شرایط حرفی در آسیا نخواهد داشت ، با این روش یک تیم محلی داریم به جای تیم ملی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تیم قلعه نویی با این شرایط حرفی در آسیا نخواهد داشت ، با این روش یک تیم محلی داریم به جای تیم ملی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید