جاذبه های توریستی پاوه ، راهنمای یک سفر دلچسب آشنایی با زیباترین جاذبه های توریستی شهر بدون چراغ قرمز(پاوه)
به گزارش وبلاگ هاپرسین، آشنایی با زیباترین جاذبه های توریستی شهر بدون چراغ قرمز(پاوه)
شهر پاوه در استان کردستان ایران، یکی از زیباترین شهرها است که دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است. سفر به این شهر و بازدید از جاذبه های طبیعی و تاریخی آن، به شما خاطره ای خوشایند و دوام دار خواهد بخشید. در این مقاله، ما به معرفی بهترین جاذبه های گردشگری پاوه می پردازیم، پس با ما همراه باشید.
![جاذبه های توریستی پاوه - راهنمای یک سفر دلچسب آشنایی با زیباترین جاذبه های توریستی پاوه ، راهنمای یک سفر دلچسب آشنایی با زیباترین جاذبه های توریستی شهر بدون چراغ قرمز(پاوه)](https://hypersin.dabiblog.ir/upload/2025/01/25/b1a90e9f2168-be3dd4201bf820d-8fb836af3599ca660.jpg)
زیباترین جاذبه های توریستی پاوه کردستان
با توجه به اینکه پاوه به عنوان شهر بدون چراغ قرمز شناخته می گردد، باید جاذبه های گردشگری زیبای این شهر را معرفی کرد. در این مقاله به شما تعدادی از مکان های دیدنی معروف و برجسته پاوه و ویژگی های آنها را معرفی خواهیم کرد.
سد داریان پاوه
سد داریان یکی از مشهورترین سد های نزدیک به شهر پاوه و نودشه است. این سد بر روی رودخانه سیروان واقع شده است و در نزدیکی روستای داریان واقع شده است. این سد به عنوان سد داریان شناخته می گردد و به یکی از جاذبه های طبیعی و تفریحی پاوه تبدیل شده است. اگر به پاوه سفر می کنید، حتما به دیدن این سد زیبا بروید و این تجربه فوق العاده را از دست ندهید.
آرامگاه سلطان اسحاق
آرامگاه سلطان اسحاق یکی از جاذبه های گردشگری شهر پاوه است. این مکان مذهبی و تاریخی با نام سحاک سلطان نیز شناخته می گردد و در جاده پاوه و نودشه واقع شده است. برای بازدید از آرامگاه، می توانید به روستای نیسانه بروید که در حاشیه ساحلی رودخانه سیروان واقع شده است. در این منطقه علاوه بر آرامگاه سلطان اسحاق، می توانید جاذبه های طبیعی دیگری را نیز مشاهده کنید.
روستای خانقاه پاوه
خانقاه یکی از مجذوب کننده ترین روستاهای شهر پاوه است. این روستا دارای یک بافت روستایی منحصر به فرد است که در ایران به ندرت مشاهده می گردد. واقع در فاصله 2 کیلومتری از شهر پاوه و در مقابل کوه آتشگاه، خانقاه با درختان باغی زیبا احاطه شده است.
دیگر جاذبه های توریستی پاوه
تاریخچه روستای خانقاه پاوه به دوران فرمانروایی ساسانیان باز می گردد. بر اساس بررسی های اجرا شده، مشخص شده است که این روستا در زمان فرمانروایی یزدگرد سوم ساسانی بنا شده است. از ویژگی های برجسته این روستا می توان به معماری پلکانی، آب و هوای معتدل، چشم اندازهای زیبا و بی شمار، ساختار سنتی روستایی و … اشاره کرد.
جاذبه های گردشگری شهر پاوه بیشتر از چراغ قرمز خارج است. شما می توانید جاذبه های مختلفی را در این شهر ببینید، از جمله آبشار دریبر، روستای شمشیر، آبشار نودشه، آبشار شیلماو و … هر یک از این مکان ها ویژگی های خاص و مجذوب کنندهی دارند.
شهر بدون چراغ قرمز کجاست؟
همانطور که در بخش قبلی مقاله ذکر شد، در شهر پاوه هیچ چراغ قرمزی وجود ندارد و مردم بومی این شهر بدون امکانات بالا از تقاطع ها عبور می کنند. دلیل اصلی عدم وجود چراغ قرمز در شهر پاوه، همواره بودن سطح خیابان ها و تقاطعات این شهر است. همواره بودن سطح خیابان و تقاطعات باعث می گردد که رانندگان دید خوبی نسبت به چراغ قرمز نداشته باشند.
در خیابان های شهر پاوه، ناهمواری های زیادی وجود دارد که باعث از بین رفتن کارایی چراغ های قرمز شده است. پلیس راهنمایی و رانندگی در این شهر تا به امروز هیچ اقدامی برای نصب این چراغ ها انجام نداده است. به همین دلیل امروزه پاوه به عنوان شهر بدون چراغ قرمز شناخته می گردد. امیدوارم شما اطلاعات کافی درباره این شهر داشته باشید و آن را در سفر به این منطقه ایران بهره ببرید.
منبع: دیجیاتور