طرز تهیه خورش بامیه به روش خوزستانی ها

به گزارش وبلاگ هاپرسین، بامیه از آن جمله سبزیجات پرخاصیتی است که خیلی ها به خاطر بافت لعاب دار آن پس از پخت، چندان تمایلی به خوردنش ندارند.

طرز تهیه خورش بامیه به روش خوزستانی ها

در حالی که اگر فوت و فن های پخت و حتی پاک کردن آن را بدانید و با طعم دهنده های ترش مزه آن را طعم دار کنید، مطمئن باشید حسرت سال های بدون بامیه را خواهید خورد!

مواد لازم برای 4 نفر

750 گرم بامیه

500 گرم گوشت بدون استخوان خورشی

یک عدد پیاز درشت

4 حبه سیر

یک ق س رب گوجه فرنگی

200 گرم تمبر هندی بدون پوست ترش

یک ق چ زردچوبه

به میزان لازم روغن و نمک

یک ق چ ادویه غذا

1. گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده و بشویید. پیاز را هم پوست کنده و ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس تکه های گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید. حالا یک لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

2. در این فاصله تمبرهندی را داخل کاسه ای ریخته و روی آن میزانی آب جوش بریزید و کناری بگذارید. سپس بامیه ها را پاک کنید و بعد از شستن آماده بگذارید.

3. وقتی آب گوشت کم شد، رب را اضافه نموده و به همراه گوشت تفت دهید. بعد بامیه ها را بیفزایید و بگذارید همراه گوشت و رب تفت داده شوند.

4. سیرها را رنده یا له نموده، سپس همراه با ادویه و نمک به مخلوط گوشت و بامیه اضافه کنید. حالا یک استکان آب جوش در خورش بریزید و اجازه دهید خورش روی شعله ملایم یک ربع حرارت ببیند.

نکته: اگر احساس می کنید یک استکان آب کم است، میزان آب را بیشتر کنید. فقط توجه داشته باشید آب این خورش نباید زیاد باشد.

5. در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندی را از صافی عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بریزید. بعد از حدود 15 دقیقه هم حرارت را خاموش کنید.

فوت وفن

اگر به خاطر لعاب و لزج شدن بامیه بعد از پخت اصولا بامیه دوست ندارید، بامیه های ریز را انتخاب نموده و فقط نوک چوب آنها را ببرید و با آنها این خورش را درست کنید. مطمئن باشید مشتری می شوید.

از کجا بخریم؟

- تمبرهندی را در بسته بندی های پلاستیکی ای که از قدیم در سوپرمارکت ها یافت می شدند، تهیه کنید.

- ادویه غذایی را از عطاری ها و ادویه فروشی ها تهیه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه خورش بامیه به روش خوزستانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش بامیه به روش خوزستانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید