فعالیت 230 واحد تولیدی غذا

به گزارش وبلاگ هاپرسین، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون 230 واحد تولیدی غذا و 150 شرکت پخش و انبار غذا فعال در استان زیر نظر این معاونت فعالیت می نمایند، گفت : تا به امروز 670 واحد تولیدی استان از سازمان غذا و دارو پروانه فعالیت کسب نموده اند.

فعالیت 230 واحد تولیدی غذا

مهدی مجرب معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در 6 ماه اول امسال سازمان غذا و دارو استان 167 هزار و 272 کیلوگرم مواد غذایی مظنون به غیر بهداشتی را بازرسی نموده که از این مقدار 16 هزار و 358 کیلوگرم معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی از دور خارج شدن 38 میلیون نخ سیگار در 6 ماه نخست اطلاع داد.

مجرب با اعلام اینکه هیچ یک از محصولات فراوری استان کرمانشاه در صادرات به خارج غیر بهداشتی و غیر استاندارد نبوده است، گفت: در 6 ماه اول امسال بیش از 2 هزار و 700 کیلوگرم فراوری صادراتی استان رصد و ارزیابی شده که هیچ موردی خارج استاندارد در میان آن ها نبوده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 85 درصد محصولات صادراتی استان کرمانشاه را رب گوجه فرنگی اعلام نمود که به 11 کشور دنیا صادر می گردد.

مجرب با اشاره به بعضی از سوالات در مورد استاندارد محصولات صادراتی ایران به ویژه محصولات کشاورزی به خاطر استفاده بیش از حد از سموم گفت: محصولاتی فراوریی قبل از صادرات حتما به وسیله این سازمان باید به تایید برسد و ایران از این نظر قوانین سخت گیرانه تری نسبت به استاندارد های دنیای لحاظ نموده است، اما بعضی کشور ها استاندارد های مخصوص به خود را دارند.

وی از کسب نشان ایمنی و ملی یکی از واحد های فراوریی استان در کشور اطلاع داد و گفت: در امسال 16 واحد فراوریی در سطح کشور پیروز به کسب نشان ایمنی و ملی شدند که یکی از آن ها واحد مانیزان کرمانشاه بود و امیدواریم باعث گردد دیگر واحد های فراوریی استان در راستای فراوری کالا های سلامت محور گام بردارند .

وبلاگ هاپرسین کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فعالیت 230 واحد تولیدی غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فعالیت 230 واحد تولیدی غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید