خوراکیهای ضد پیری کدامند؟

به گزارش وبلاگ هاپرسین، شما هرگز برای همواره جوان نخواهید بود. اما سؤال این است که آیا می خواهید برای همواره پیر بنظر برسید؟ مردم برای اینکه جوان بنظر برسند و احساس جوانی نمایند پول زیادی خرج می نمایند. اما آیا می دانید که راه های ساده ای برای کم کردن سرعت فرایند پیری وجود دارد؟ مواد غذایی مقرون به صرفه که به راحتی در دسترس می باشند، برترین راه برای حل این مشکل هستند.

خوراکیهای ضد پیری کدامند؟ پیری دوره ای از زندگی است که معمولا همه انسانها آن را تجربه می نمایند اما چه بهتر که این دوره دیرتر اتفاق بیافتد و انسان در زمان پیری سلامت روح و جسم داشته باشد تا از این دوره زندگی هم لذت ببرد.

هیچ کس برای همواره،جوان باقی نمی ماند اما خوردن غذاهای درست و صحیح، فرایند پیری را کند می نماید بله درست است. غذاهای خاصی وجود دارد که باعث کاهش این فرایند می شوند.

همه ما در پی یک قرص جادویی هستیم که این کار را انجام دهد ، ما کرم های گران قیمت می خریم، هر کاری می کنیم،تا جوان بمانیم اما اکثرا نمیدانیم غذاهایی وجود دارد که به این فرایند یاری می نماید بنابراین ،اگر بدنبال معجزات ضد پیری هستید، آنرا در این مطلب پیدا می کنید.1

ماهی چربماهی هایی که سرشار از اسید های چرب امگا 3 (ماهی قزل آلا، شاه ماهی، ساردین، ماهی تن) هستند، برای داشتن پوست درخشان و سالم ضروری هستند. اسید های چرب امگا 3 پوست را نرم و مرطوب نگه می دارند و باعث کاهش التهاب می شوند. این ماهی ها بعلاوه منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین E ، روی و حاوی یک ماده معدنی ضد زخم هستند که به خلاص شدن از شر آکنه و سوزش یاری می نماید.

آووکادوآووکادو یکی دیگر از مواد غذایی سرشار از چربی های سالم است که به بهبود خاصیت ارتجاعی و حفظ رطوبت پوست شما یاری می نماید، بعلاوه سرشار از کاروتنوئید ها است که از پوست در برابر آفتاب محافظت می نمایند. با این وجود، آنچه که آووکادو را متمایز می نماید این است که این میوه حاوی ماده ای به نام دی- مانوهپتولوز است که اعتقاد بر این است که فراوری کلاژن را تحریک می نماید.

عسلعسل به طور طبیعی ضد باکتری است و حاوی آنتی اکسیدان است، بنابراین جای تعجب نیست که برای پوست بسیار مفید باشد. اگرچه معمولاً در ماسک های صورت استفاده می گردد و بصورت موضعی برای کاهش التهاب، درمان آکنه و مرطوب کردن پوست خشک استفاده می گردد، خوردن عسل هم ایده خوبی است، به ویژه اگر جایگزین شیرینی های دیگر گردد.

روغن زیتونجز اصلی کلاسیک از رژیم غذایی مدیترانه ای محسوب می گردد که سرشار از پلی فنول های آنتی اکسیدانی است و اثر مخرب رادیکال های آزاد را کاهش می دهند. اگر در ناحیه ای آلوده زندگی می کنید مصرف روغن زیتون ایده خوبی است.

زغال اختهبیشتر انواع توت ها برای پوست و سلامتی شما عالی هستند، اما زغال اخته بسیار مناسب است. این میوه منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی که به پوست شما یاری می نماید تا با آسیب های رادیکال آزاد مبارزه کند و آن را از درون ترمیم کند. آنتوسیانین های موجود در زغال اخته باعث تقویت کلاژن می شوند و موجب می شوند پوست شما برای مدت طولانی جوان تر و سالم بماند.

گوجه فرنگیگوجه فرنگی علاوه بر اینکه منبع خوبی برای ویتامین C و حاوی کاروتنوئید های اصلی مانند لیکوپن، لوتئین، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است. آنتی اکسیدان ها و کاروتنوئید ها برای محافظت از پوست شما در برابر آفتاب مفید هستند و از چین و چروک جلوگیری می نمایند. بعلاوه آن ها به طور طبیعی ضد التهاب هستند.2

مرکباتدر کنار توت فرنگی، مرکبات نیز منابعی غنی از ویتامین C هستند و به همین علت آنها را غذاهای ضد چین و چروک پوست در نظر می گیرند. یک پرتقال میانه بیش از 100 درصد احتیاج روزانه بدن به ویتامین C را تامین می نماید. لیمو، لیموشیرین و گریپ فروت نیز دارای ویتامین C هستند. یکی دیگر از راه های ساده دریافت ویتامین C این است که در طول روز درون آبی که می نوشید، کمی لیمو فشار دهید.

فلفل دلمه ایفلفل دلمه ای یکی دیگر از منابع غنی ویتامین C است پس فلفل دلمه ای را به ساندویچ، املت، پاستا، پیتزا و دیگر غذاهای خود اضافه کنید. یک عدد فلفل دلمه ای میانه بیش از 100 درصد احتیاج روزانه بدن به ویتامین C را تامین می نماید.

کاکائودانه های کاکائو منابعی غنی از پلیفنول ها هستند که همچون آنتی اکسیدان ها، سلول های بدن را از آسیب ها محافظت می نمایند. تحقیقات نشان داده است که پلیفنول های موجود در کاکائو مزایایی فراوانی برای سلامت قلب دارند و پوست را در برابر اشعه های UV محافظت می نمایند. سطح گنجایش آنتی اکسیدان در محصولات شکلات کمپانی های مختلف بستگی به شرایط رشد، شرایط خاک، انتقال محصول برداشت شده و فرآیند فراوری دارد. بیشتر محصولات فرآوری شده کاکائو، اندازه آنتی اکسیدان کمی دارند. بنابراین، فکر نکنید خوردن تمام محصولاتی که در آن کاکائو به کار رفته است برای پوست مفید هستند. هرچه اندازه کاکائو به کار رفته در محصولات شکلاتی بالاتر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری نیز دارند. با اینکه عوامل دیگری نیز روی اندازه آنتی اکسیدان دانه های کاکائو تاثیر می گذارند اما تحقیقات بیشتری احتیاج است تا معین گردد چه سطحی از آنتی اکسیدان برای سلامت پوست احتیاج است.

سیراز زمان های گذشته تا به امروز، سیر به عنوان دارویی برای مسائل مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان موجود در سیر معیار قابل توجیهی برای استفاده آن به عنوان دارو است. سیر باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی، مهار تجمع پلاکتی، کاهش خطر سرطان می گردد. با اینکه سیر داروی معجزه آسا برای درمان هر چیزی نیست اما خوردن آن به جلوگیری از چین و چروک و جوانسازی پوست یاری می نماید. قرار دادن سیر در معرض دمای بالا باعث کاهش اندازه آنتی اکسیدان آن می گردد، بنابراین خوردن سیر خام یا اندازهی پخته شده مزایای آنتی اکسیدان بالاتری دارد.3

قهوهدر طول تاریخ، قهوه نام بدی دریافت نموده است، اما تحقیقات نو نشان می دهد که بسیاری از آن ها دروغین است. علاوه بر این، در حال حاضر شواهد وجود دارد که کافئین بدن را در مقابل التهاب مزمن محافظت می نماید. بعلاوه نوشیدن قهوه خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد. مطالعه ای که در مجله اروپایی پیشگیری از سرطان منتشر شده است دریافت که افرادی که یک فنجان قهوه را هر روز نوشیدند خطر ابتلا به سرطان پوست غیر ملانوم را حدود 10 درصد کاهش دادند.

آببدن انسان بالغ حدود 65٪ آب است، بنابراین نگه داشتن بدن هیدراته برای عملکرد مناسب ارگان های مختلف مهم است، و پوست ما بزرگترین ارگان قابل مشاهده است. بدون هیدراته مناسب، پوست می تواند خشک و چروکیده گردد. آب آشامیدنی بعلاوه به ما یاری می نماید تا سموم مضر بدن را از بین ببرد و ما را تازه و جوان نگه دارد.

چای سبزچای سبز غنی از آنتی اکسیدان های ضد پیری است که یاری می نماید تا از افزایش چین و چروک جلوگیری گردد. شما بعلاوه می توانید یک ماسک صورت ایجاد کنید تا پوست خود را با مخلوط کردن پودر چای سبز با چای سفیدی به دست بیاورید. بعلاوه مطالعات مختلفی نتیجه گرفته اند افرادی که به طور منظم چای سبز و سیاه مصرف می نمایند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

آب چغندرچغندر غنی از نیترات های طبیعی و نیترات سالم است که طبق مطالعه سال 2011 منتشر شده در مجله Nitric Oxide، آنالیز می گردد که جریان خون را به لوب فرونتال مغز افزایش می دهد ، بنابراین احتمال ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان ها در چغندرقند می توانند بدن را از رادیکال های آزاد محافظت نمایند و با چین و چروک ها مبارزه می نمایند.

آب نارگیلآب نارگیل غنی از مواد معدنی و الکترولیت است که برای متابولیسم سالم اسید آمینه، لیپیدها و کربوهیدرات ها لازم است و برای بهبود توزیع مواد مغذی دریافت شده از غذا لازم است. بعلاوه، آب نارگیل حاوی هورمون گیاهی به نام سیتوکینین است که باعث رشد سلولی می گردد. سیتوکینین ها نیز ضد سرطان هستند.

شیر مطالعات نشان می دهد که ما از سی سالگی 1/2 تا 1 درصد از توده عضلانی را در هر سال از دست می دهیم. بعلاوه قدرت عضلانی در هر دهه به اندازه 12 تا 15 درصد کاهش می یابد. لایسین یکی از 9 اسید آمینه در بدن انسان است که به ویژه در فرایند برگشت این فرایند بسیار خوب است. در واقع، آن نه تنها در تنظیم رشد ماهیچه یاری می نماید، بلکه در تنظیم مقادیر قند خون و بهبود زخم نیز یاری می نماید. شیر بعلاوه حاوی پروتئین است که منبع بسیار خوبی از لوسین است.4

پی نوشت:

1.www.namnak.com

2.www.tasnimnews.com

3.www.kermany.com

4.www.beytoote.com

منبع: راسخون

به "خوراکیهای ضد پیری کدامند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکیهای ضد پیری کدامند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید