طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی

به گزارش وبلاگ هاپرسین، در این دستورالعمل می خواهیم روشی تازه برای تهیه یک همبرگر خوشمزه را به شما آموزش دهیم که آن را حسابی آبدار و مجذوب کننده می نماید. برخلاف طرز تهیه همبرگر ساده که اکثرا به کار می بریم، در این دستورالعمل از پیاز خرد شده به جای رنده شده استفاده خواهیم کرد؛ که این موضوع به آبدار شدن همبرگر خیلی یاری می نماید. علاوه بر پیاز، فلفل دلمه ای آسیاب شده داخل گوشت همراه جعفری تازه حسابی طعم همبرگر را بی نظیر و بافت آن را آبدار خواهد نمود. این همبرگر خوشمزه را می توانید به صورت چیزبرگر با انواع پنیر و سس های مختلف سرو نموده و لذت بیشتری ببرید. با طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی همراه ما باشید.

طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی

طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی

  • گوشت چرخ نموده 650 گرم
  • پیاز میانه (ریز خرد شده) یک عدد
  • جعفری تازه (خرد شده) سه قاشق غذاخوری
  • نعنا (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • سیر (خرد شده) یک حبه
  • فلفل دلمه ای آسیاب شده سه چهارم قاشق چای خوری
  • دارچین آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
  • پنیر ورقه ای گودا کاله (به دلخواه) خرید آنلاین دو عدد
  • پنیر کبابی کاله (به دلخواه) خرید آنلاین به اندازه لازم

طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی

مرحله اول

همبرگر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین ساندویچ های گوشتی ای است که با روش های متفاوتی در جای جای جهان تهیه و سرو می گردد. امروز ما قصد داریم تا طرز تهیه همبرگر خانگی آبدار و خوشمزه ای را به شما آموزش دهیم که پیش از آغاز باید حتما نکات طلایی تهیه آن را بدانید و از اشتباهات رایج هنگام پخت برگر مثل انتخاب گوشت بدون چربی خودداری کنید.

برای تهیه این همبرگر خانگی ابتدا باید فلفل دلمه ای، نعنا و جعفری را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید تا کاملا آسیاب گردد. جعفری و نعنا را هم به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم

یک کاسه بزرگ بردارید و سه چهارم قاشق چای خوری فلفل دلمه ای آسیاب شده را با جعفری و نعنای خرد شده داخل آن بریزید. جوز هندی، نمک، دارچین و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

پیاز را پوست گرفته و به صورت خیلی ریز خرد کنید. سیر را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه پیاز به مواد اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. گوشت چرخ نموده را اضافه و آغاز به ورز دادن آن با دست کنید تا مواد خوب مخلوط شوند. برای اینکه مواد برگر به دستتان نچسبد و بهداشت رعایت گردد بهتر است با دستکش این کار را انجام دهید.

مرحله چهارم

مایه گوشت را به یاری دست به شکل همبرگر در بیاورید. همبرگرها را هم می توانید داخل تابه یا روغن سرخ کنید یا اینکه روی ذغال کبابی کنید. حدود چهار تا شش دقیقه بسته به حرارت هر طرف آن را بپزید تا حسابی مغزپخت شوند. سپس همراه نان همبرگر، سس و پیاز کاراملی و انواع پنیر سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن های طرز تهیه همبرگر آبدار

  • نکته آبدار شدن این همبرگر به خاطر استفاده از پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای آسیاب شده است. بنابراین اگر می خواهید همبرگری آبدار داشته باشید مواد را مطابق دستورالعمل بهره ببرید.
  • چه در تابه و چه در روی ذغال برای این که همبرگر کاملا مغزپخت گردد، روی حرارت ملایم آن را بپزید و هر چند دقیقه یکبار آن را برگردانید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خوشمزه و آبدار خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید