طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی
به گزارش وبلاگ هاپرسین، خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می گردد.

مواد لازم برای خورش نازخاتون:
- بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
- گوشت بدون استخوان: 800 گرم
- نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پیاز: یک عدد
- آبغوره: یک فنجان
- روغن: به مقدار
طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:
1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
2. گوشت را به تکه های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
3. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته گردد.
4. سبزی را خوب خرد نموده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه نموده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
5. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
6. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.
منبع: ایرنا زندگی
تاریخ انتشار: 16 مهر 1400
آخرین بروزرسانی: 16 مهر 1400
گردآورنده: hypersin.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 20625
به "طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید