طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی

به گزارش وبلاگ هاپرسین، خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می گردد.

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی

مواد لازم برای خورش نازخاتون:

  • بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
  • گوشت بدون استخوان: 800 گرم
  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز: یک عدد
  • آبغوره: یک فنجان
  • روغن: به مقدار

طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

2. گوشت را به تکه های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

3. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته گردد.

4. سبزی را خوب خرد نموده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه نموده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

5. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

6. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای مجذوب کننده گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید