طرز تهیه محلبی کادایف خوشمزه و عالی
به گزارش وبلاگ هاپرسین، علاوه بر میهمانی ها این دسر خوشمزه و مقوی را می توانید در ایام ماه رمضان سر سفره افطار سرو کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید.

به گزارش وبلاگ هاپرسین به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه محلبی کادایف
کره 50 گرم
کادایف خشک 175 گرم
شکر نصف پیمانه
مغز گردو 100 گرم
نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری
شیر پرچرب نیم لیتر
خامه صبحانه 100 گرم
شیر عسلی نصف قوطی
پودر هل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه محلبی کادایف
مرحله اول
برای آغاز کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. رشته های کادایف را به تابه اضافه کنید و با کره تفت دهید. شکر را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مغز های گردو را هم خرد کنید و داخل کاسه بریزید .
مرحله دوم
یک کاسه بردارید و نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و شیر را درون کاسه با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر کمی داغ گردد. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید. آرام هم بزنید تا غلظت مواد زیاد گردد سپس شیر عسلی را اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله سوم
یک قالب نسبتا گود به طول و عرض 20 سانتی متر بردارید. مخلوط رشته را کف قالب بریزید و از طریق یک قاشق آن را خوب پخش و کمی فشرده کنید. حالا مایه دسر را روی رشته ها بریزید. کمی هل روی مایه بریزید و مابقی رشته ها را اضافه کنید. دسر آماده است. کافی است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. سپس با کمی خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. نوش جان
منبع: جام جم آنلاین