قهوه لاته چیست؟ ، هر آنچه باید بدانید

به گزارش وبلاگ هاپرسین، در دنیای قهوه، نوشیدنی های کمی به مقدار کافه لاته کلاسیک جذابیت و محبوبیت دارد. لاته که به خاطر ترکیبی نرم از اسپرسوی غنی و شیر بخارپز خامه ای شناخته می گردد، فقط یک نوشیدنی نیست، بلکه یک اثر هنری است که در فرهنگ های قهوه در سرتاسر دنیا جایگاه ممتازی دارد. در این مقاله علاوه بر اینکه به سوال قهوه لاته چیست، پاسخ می دهیم به مواردی که یک لاته را خاص می نماید هم اشاره می کنیم، در نهایت منشا، تغییرات و گونه های مختلفی از انواع لاته که در نقاط مختلف دنیا از نوشیدن آن لذت می برند را آنالیز می کنیم.

قهوه لاته چیست؟ ، هر آنچه باید بدانید

از ریشه های سنتی ایتالیایی کافه لاته گرفته تا اقتباس های مدرن آن، رازهای پشت این نوشیدنی اسپرسو دوست داشتنی را کشف خواهیم کرد و اطلاعاتی در خصوص آماده سازی، جنبه های سلامتی و هنر لاته آرت ارائه می کنیم. چه از هواداران قهوه باشید و چه دوست داشته باشید جزییاتی در خصوص قهوه لاته بدانید، قطعا درک تفاوت های ظریف این نوشیدنی لذیذ می تواند برای شما مجذوب نماینده باشد.

قهوه لاته چیست؟ آشنایی با این نوشیدنی ایتالیایی

به راستی قهوه لاته چیست؟ لاته یا لته (latte) نوعی نوشیدنی کلاسیک و محبوب است که ریشه آن به فرهنگ غنی قهوه در ایتالیا می رسد. این نوشیدنی قهوه که ترکیبی جسور از اسپرسو و شیر داغ است، میان دوستداران قهوه به عنوان لذتی خامه ای و کف آلود شناخته می گردد. این قهوه ایتالیایی با طعم جادویی خود به طرز هنرمندانه ای با مواد زیر تهیه می گردد:

  • شات اسپرسو: لاته نوعی قهوه بر پایه اسپرسو است که به طور معمول از یک یا 2 شات اسپرسوی غنی تشکیل می گردد. کیفیت اسپرسو بسیار معین نماینده است چون مزه کلی نوشیدنی به آن وابسته است.
  • شیر: قهوه لاته حاوی مقدار زیادی شیر داغ است. نسبت شیر به قهوه در لاته، حدود سه به یک است. این نسبت باعث می گردد که این نوشیدنی در مقایسه با سایر قهوه ها مانند کاپوچینو یا ماکیاتو، ملایم تر و خامه ای تر گردد.
  • کف یا فوم: این قهوه لذیذ با کمی کف یا فوم تزئین می گردد که بافتی مخملی به آن اضافه می نماید.

باید دقت کنید که انتخاب دانه های قهوه و مقدار برشته شدن آنها به طور قابل توجهی بر تلخی و طعم کلی نوشیدنی تاثیر می گذارد. بعلاوه تکنیک دم کردن و روش استخراج اسپرسو هم نقش مهمی در مقدار قدرت و تلخی آن دارد. علاوه بر این شیر شدت تلخی اسپرسو را کاهش می دهد و بافتی خامه ای و شیرینی طبیعی هم به نوشیدنی اضافه می نماید. بخارپز کردن شیر در دمای مناسب و ایجاد یک میکروفوم صاف باعث افزایش کرمی بودن این نوشیدنی می گردد و به تعادل مزه قوی اسپرسو یاری می نماید. بعلاوه انواع شیر مخصوص قهوه مانند پرچرب، بدون چربی، شیر سویا، شیر بادام و… هم می توانند طعم و بافت کلی نوشیدنی را تغییر دهند.

منشا نام لاته به کجا می رسد؟ اسامی بین المللی قهوه لاته در سایر کشورها

کلمه لاته مخفف عبارت ایتالیایی (Caffè Latte) و به معنای قهوه با شیر است. این توصیف ساده و در عین حال زیبا به خوبی جوهره این نوشیدنی را به تصویر می کشد. این نوشیدنی در منطقه ها مختلف با نام های گوناگونی شناخته می گردد. اگر وارد یک رستوران یا کافه ای در ایتالیا شوید و هنگام سفارش دادن تنها از کلمه لاته بهره ببرید، احتمالا پیشخدمت به شما تنها یک لیوان شیر خواهد داد، چون در زبان ایتالیایی کلمه لاته به معنای شیر است. در ایتالیا به طور خاص باید از عبارت کافه لاته هنگام سفارش دادن بهره ببرید.

اما در کشورهای عمدتا انگلیسی زبان، بسیاری از مردم کافه لاته یا قهوه لاته را با عنوان لاته می نامند و دیگر از کلمه کافه یا قهوه استفاده نمی نمایند. بعلاوه قهوه لاته در شمال اروپا و اسکاندیناوی اغلب با نام کافه اوله (café au lait)، در فرانسه با نام کافه کرما (un crème) یا (un grand crème)، در آلمان به نام کافه میلش (Milchkaffee)، در کشورهای اسپانیایی با نام کافه کن لچه (café con leche) و در کشورهای پرتغالی زبان با نام کافه کام لیت (café com leite) شناخته می گردد.

تاریخچه قهوه لاته، ریشه های ایتالیایی لاته

همواره فرهنگ قهوه شامل داستان های بسیار مجذوب نماینده و خواندنی بوده است و قهوه لاته برگی غنی از تاریخچه قهوه است که با سنت های فرهنگی در اروپا در هم تنیده شده است. داستان لاته، این قهوه دوست داشتنی در قلب ایتالیا، کشوری که به خاطر فرهنگ قهوه اش مشهور است، آغاز می گردد. در اصل برای اولین بار در قرن شانزدهم میلادی، قهوه در طول تهاجمات عثمانی به اروپا معرفی گردید، به نحوی که اولین اشاره رسمی به قهوه در سال 1574 میلادی در آثار شارل دو لکلوز (Charles de lEcluse) گیاه شناس فرانسوی صورت گرفته است. امپراتوری عثمانی تاثیرات عمیقی را بر فرهنگ غذایی ایتالیایی گذاشته است. در ایتالیا، نوشیدنی قهوه و شیر عمدتا برای مصرف خانگی، به ویژه در صبح ها استفاده می شد.

لاته و تکامل به یک نوشیدنی مدرن در آمریکا

سفر لاته به عنوان ترکیبی ساده از قهوه و شیر به یک نوشیدنی مدرنِ محبوب، هم مجذوب نماینده و هم پیچیده است. با وجود آنکه قهوه لاته نسل ها در ایتالیا به عنوان یک نوشیدنی سنتی صبحگاهی محبوب بوده است، به نظر می رسد لاتهِ مدرن امروزی منشا خود را از جای دیگری گرفته است.

پس از جنگ دنیای دوم، فرهنگ اسپرسو بار در ایتالیا و فراتر از آن شکوفا شد. این دوره شاهد محبوبیت این نوشیدنی در شهرهای مختلف بود، اما همچنان به طور قابل توجهی در بسیاری از منوهای سنتی کافه ها غایب باقی ماند. قهوه لاته به شکل امروزی در دهه 1950 میلادی در کشور آمریکا، به ویژه در کافه Caffe Mediterraneum شهر برکلی استان کالیفرنیا اختراع، استانداردسازی و رایج شد؛ در ادامه لاته در اواخر دهه 1980 و 1990 میلادی به یک عنصر اصلی در فرهنگ قهوه آمریکایی تبدیل شد.

تنوع در طعم و مزه انواع قهوه لاته

در حالی که یک فنجان قهوه لاته کلاسیک طعمی لذیذ و متمایز دارد، این قهوه بسیار منعطف است و طیف وسیعی از طعم های مختلف را می توان به آن افزود. تطبیق پذیری و سازگاری قهوه لاته با طعم های مختلف، آن را به انتخابی محبوب برای علاقه مندان به قهوه در سراسر دنیا تبدیل می نماید. هر طعم تازه ویژگی منحصر به فرد خود را اضافه می نماید و این نوشیدنی کلاسیک را به یک تجربه از مزه ای هیجان انگیز تبدیل می نماید. در این بخش به معرفی انواع طعم های قهوه لاته می پردازیم:

  • لاته وانیلی: انتخابی محبوب است که طعم غنی اسپرسو را با مزه شیرین و معطر وانیل ترکیب و متعادل می نماید.
  • لاته کاراملی: این نوع قهوه، طعم غنی و کره ای کارامل را با طعم قوی اسپرسو مخلوط می گردد. کارامل در مقایسه با وانیل، نوشیدنی را شیرین تر می نماید.
  • لاته موکا: این نوشیدنی برای افرادی لذت بخش است که از ترکیب طعم اسپرسو و شکلات لذت می برند. بسته به محتوای کاکائو، شکلات موجود در این معجون، به قهوه شیرینی خامه ای و غنی می افزاید که گاهی اوقات می تواند تلخی مختصری به همراه داشته باشد.
  • لاته کدو حلوایی: در این نوع قهوه لاته، اسپرسو و شیر بخار پز با پوره کدو حلوایی، دارچین، جوز هندی و میخک ترکیب می گردد. لاته کدو حلوایی که اغلب با شکر یا شربت شیرین می گردد، هواداران زیادی را به خصوص در کشور آمریکا پیدا نموده است.
  • آیس لاته: قهوه با یخ چیست؟ آیس لاته نوشیدنی انرژی بخشی است که در مقایسه با قهوه سرد طعمی نرم تر دارد. آیس لاته به ترتیب از سه لایه یخ، اسپرسو و شیر سرد تشکیل می گردد. شما می توانید این نوشیدنی را با سلیقه شخصی خود و با یاری شربت وانیل، کارامل یا فندق شیرین کنید.

انواع قهوه لاته بدون پایه اسپرسو

این نوشیدنی لذیذ بسیار فراتر از ترکیب سنتی اسپرسو و شیر بخار پز رفته است و انواع طعم ها و مواد تشکیل دهنده از سراسر دنیا را در بر می گیرد. این تنوع به ذائقه های متنوع و انواع ترجیحات فرهنگی پاسخ می دهد و این قهوه را به یک نوشیدنی همه کاره تبدیل می نماید. انواع قهوه لاته بدون پایه اسپرسو شامل موارد زیر می گردد:

  • چای لاته: این نوشیدنی جایگزینی معطر و تند برای لاته کلاسیک است که طعم قوی چای، ادویه ها و خامه شیر را با هم ترکیب می نماید. چای لاته که از شبه قاره هند سرچشمه می گیرد، چای سیاه را با ترکیبی از ادویه های معطر مانند دارچین، هل، میخک و زنجبیل ترکیب می نماید. چای دم نموده ادویه دار با شیر بخارپز مخلوط می گردد و اغلب با شکر یا عسل شیرین می گردد تا شدت ادویه ها متعادل گردد. این چای طعمی گرم و آرام بخش دارد و برای کسانی که از نوشیدنی های تند لذت می برند بسیار مناسب است. اگر به این نوشیدنی علاقه دارید، می توانید در کتاب کاله طرز تهیه چای لاته را بخوانید.
  • ماچا لاته: ماچا لاته عضوی منحصر به فرد با طعمی خاکی در خانواده لاته است که علاقه مندان به سلامتی و ماجراجویان طعم های خاص را به خود جذب می نماید. ماچا پودر ریز آسیاب شده ای است که از برگ های چای سبزِ مخصوص فرآوری شده تهیه می گردد و به طور سنتی در مراسم چای ژاپنی استفاده می گردد. با ترکیب پودر ماچا با کمی آب داغ خمیری ایجاد می گردد و سپس به آن شیر بخارپز شده را اضافه و سپس شرینش می نمایند.

طرز تهیه لاته با دستگاه

بعد از این که کاملا پاسخ سوال قهوه لاته چیست را دادیم. وقت آن رسیده که طرز تهیه آن را هم مرور کنیم. تهیه این نوشیدنی قهوه در خانه می تواند تجربه ای ارزشمند باشد و به شما این امکان را می دهد که در آشپزخانه خود از نوشیدن یک قهوه در سطح باریستا لذت ببرید. با ابزار مناسب و کمی تمرین می توانید در هنر لاته سازی از شات اسپرسو عالی گرفته تا ریختن ماهرانه شیر بخارپز، تسلط پیدا کنید. تهیه این معجون لذت بخش احتیاج به دقت زیادی دارد، اما زمانی که اصول اولیه را بیاموزید، تبدیل به فرآیند ساده ای می گردد. طرز تهیه لاته در خانه به این صورت است:

1. شات اسپرسو را بکشید

با آسیاب کردن دانه های قهوه میانه روست (medium roast) آغاز کنید تا قوام آن برای اسپرسو مناسب باشد. سپس تفاله ها را در سبد پورتافیلتر قرار دهید و آن را در دستگاه اسپرسوساز خود قرار دهید. با هدف 2 اونس (تقریبا 56 گرم) اسپرسو، آغاز به کشیدن شات اسپرسوی خود کنید.

2. شیر را بخارپز کنید

چهار اونس (تقریبا 113 گرم) شیر را در یک پارچ بخارپز بریزید و از نازل بخار دستگاه اسپرسوساز خود برای کف کردن شیر بهره ببرید و یک بافت خامه ای با لایه کوچکی از کف روی آن ایجاد کنید.

3. آماده کردن قهوه لاته

شیر بخار پز شده را به آرامی داخل فنجان با شات اسپرسو بریزید و اجازه دهید شیر با قهوه مخلوط گردد. با قاشق مقدار کمی کف یا فوم شیر را روی قهوه خود بریزید.

ابزار و مواد ضروری برای تهیه قهوه لاته

برای تهیه یک فنجان قهوه لاته با کیفیت در خانه، به ابزار و مواد خاصی احتیاج دارید:

  • دستگاه اسپرسوساز: در حالت ایده آل، از یک دستگاه اسپرسوساز با میله نازل برای برترین نتیجه بهره ببرید.
  • آسیاب قهوه: برای اینکه اسپرسو به قوام خوبی برسد به یک دستگاه آسیاب قهوه احتیاج دارید.
  • شیر و قهوه: قهوه برشته شده با کیفیت بالا و انتخاب شیر برای این نوشیدنی لازم است.
  • پارچ بخار: یک پارچ بخارپز برای کف کردن شیر و دستیابی به بافتی مناسب لازم است.

طرز تهیه لاته در خانه بدون دستگاه

برای تهیه لاته در خانه بدون دستگاه، ابتدا یک قهوه غلیظ با استفاده از فرنچ پرس، موکاپات یا قهوه فوری دم کنید. سپس یک لیوان شیر (لبنی یا گیاهی) را روی اجاق یا در مایکروویو گرم کنید تا داغ گردد ولی نجوشد. برای فوم گرفتن شیر می توانید از فوم گیر دستی، شیشه درب دار (شیر را داخل شیشه ریخته، درب را محکم ببندید و تکان دهید) یا یک همزن دستی بهره ببرید. شیر فوم گرفته را روی قهوه دم شده بریزید و با یک قاشق کف شیر را اضافه کنید.

لاته آرت، طرز تهیه لته آرت در خانه

ایجاد ظاهری خلاقانه بر هر لیوان قهوه لاته، احتیاجمند مهارت، تمرین و یادگیری لاته آرت یا هنر لاته است. لاته آرت یک حس شخصی و هنری به لاته خانگی شما می بخشد و هر فنجان را به یک اثر هنری منحصر به فرد تبدیل می نماید. مبانی لاته آرت شامل موارد زیر می گردد:

  • با شیر خوب بخارپز شده آغاز کنید، شیری که باید خامه ای باشد اما خیلی کف دار نگردد.
  • فنجان را با زاویه 45 درجه کج کنید و شیر را به طور پیوسته از پارچ بخارپز بریزید.
  • با کنترل جریان و حرکت شیر با اشکال اولیه مانند قلب یا روزتا آغاز کنید.

مسائل رایج هنگام تهیه قهوه لاته

حتی باریستاهای باتجربه هم می توانند هنگام تهیه این نوشیدنی قهوه با چالش هایی روبرو شوند. حتما اطمینان حاصل کنید که قهوه شما ریز آسیاب شده و به مقدار کافی کوبیده شده است تا طعم آن قوی باشد. بعلاوه برای ایجاد کف کامل از شیر سرد و یک نازل بخار تمیز بهره ببرید. بهتر است تکنیک ریختن و بخارپز کردن شیر را تمرین کنید تا مهارت لاته آرت خود را بهبود ببخشید.

سلامتی و کالری: افسانه های لاته در مقابل واقعیت

این نوشیدنی موضوعی داغ در میان افرادی است که به بحث های مربوط به سلامتی و کالری اهمیت می دهند. درک جنبه های تغذیه ای قهوه لاته و تمایز بین افسانه ها و واقعیت برای علاقه مندان به قهوه که به سلامت خود هم اهمیت می دهند، لازم است. اجزای اصلی این نوشیدنی اسپرسو و شیر است. نوع شیر مورد استفاده به طور قابل توجهی بر کالری و محتوای مواد مغذی نوشیدنی تاثیر می گذارد.

یک لاته معمولی که با شیر پرچرب درست می گردد، حاوی حدود 150 تا 200 کالری در هر وعده 8 اونس (240 میلی لیتر) است. مقدار شکر در قهوه لاته معمولا ناچیز است مگر اینکه شیرین نماینده ها یا شربت های طعم دار اضافه شوند. بعلاوه این نوشیدنی محبوب سرشار از پروتئین، کلسیم (از شیر) و آنتی اکسیدان (از قهوه) است. به طور خلاصه، یک فنجان استاندارد از این نوشیدنی می تواند بخشی مغذی از یک رژیم غذایی متعادل باشد، به ویژه زمانی که با شیر کم چرب، شیر گیاهی و حداقل قند اضافه شده تهیه گردد.

باورهای رایج در غلط در خصوص قهوه لاته

چندین تصور اشتباه در خصوص این نوشیدنی قهوه وجود دارد که در خصوص تاثیر آن بر سلامتی می تواند منجر به سردرگمی گردد.

  • محتوای کالری و چربی بالا: بسیاری تصور می نمایند که قهوه لاته نوشیدنی پر کالری با چربی زیاد است، اما این موضوع تا حد زیادی به انتخاب شیر و مواد افزوده شده به آن بستگی دارد.
  • کافئین زیاد: یک افسانه رایج در خصوص قهوه لاته این است که این نوشیدنی حاوی کافئین بیش از حد است، اما در واقعیت، محتوای کافئین آن به طور معمول کمتر از یک فنجان قهوه معمولی است. اما به راستی مصرف قهوه مضر است؟ برای پاسخ به این سوال می توانید مقاله مضرات قهوه چیست؟ را مطالعه کنید.
  • محتوای شکر زیاد: تصور اشتباه دیگر در خصوص قهوه لاته این است که این نوشیدنی همواره سرشار از قند است. با این حال، در صورتی که از شیرین نماینده اضافی استفاده نگردد، محتوای قند طبیعی در لاته نسبتا کم است.

لاته در مقایسه با سایر نوشیدنی های قهوه

حالاکه به سوال قهوه لاته چیست پرداختیم، یک قدم فراتر رفته و لاته را با سایر نوشیدنی های اسپرسو مقایسه می کنیم. دنیای قهوه غنی و متنوع است و هر نوع نوشیدنی طعم و تجربه خاص خود را ارائه می دهد. در این میان، لاته جایگاه ویژه ای دارد که اغلب با انواع قهوه اسپرسو مانند موکا، آمریکانو و ماکیاتو مقایسه می گردد. دانستن تفاوت در تهیه، مواد تشکیل دهنده و طعم انواع نوشیدنی های قهوه می تواند برای بیشتر افراد مجذوب نماینده باشد.

قهوه لاته در مقابل کاپوچینو، این دو نوشیدنی چه تفاوتی با هم دارند؟

لاته و کاپوچینو، دو نوشیدنی قهوه دوست داشتنی هستند که از نظر آماده سازی و طعم متفاوت هستند. در حالی که هر دو نوشیدنی منشا ایتالیایی دارند، لاته در فرهنگ های مختلف، به ویژه در آمریکا در مقایسه با طرز تهیه نسبتا ثابت کاپوچینو تحولات مهم تری را تجربه نموده است.

تفاوت اصلی این دو نوشیدنی در نسبت شیر به قهوه و بافت شیر است. لاته دارای مقدار شیر بیشتر با کفی صاف و مخملی است، در حالی که کاپوچینو دارای نسبت مساوی اسپرسو، شیر بخار پز و کف شیر است که در نتیجه طعمِ قهوه قوی تر و لایه کفِ غنی تری دارد.

بعلاوه به دلیل مقدار شیر بیشتر، لاته معمولا در لیوان هایی بزرگتر نسبت به لیوان های کوچکتر و سنتی کاپوچینو سرو می گردد. اگر به قهوه کاپوچینو علاقه دارید، می توانید طرز تهیه کاپوچینو را بخوانید.

تفاوت قهوه لاته در مقابل موکا

اما در کنار سوال قهوه لاته چیست؟ معمولا این سوال هم ایجاد می گردد که تفاوت لاته و موکا چیست؟ با اینکه لاته و موکا مشابه هستند، ولی در عین حال به طور مشخصی از نظر طعم و ترکیبات متفاوت هستند. در حالی که هر دو نوشیدنی حاوی اسپرسو و شیر بخارپز هستند، اما تفاوت اصلی افزودن شکلات در موکا است.

این شکلات اغلب به شکل شربت یا پودر کاکائو اضافه می گردد و در مقایسه با طعم خامه ای یک لاته استاندارد، به موکا طعمی شیرین تر می دهد. موکا به دلیل وجود شکلات معمولا بافت ضخیم تری دارد و اغلب خامه زده شده روی آن را می پوشانند، در حالی که لاته بافت نرم تری دارد و مقدار کمی کف شیر روی آن قرار می گیرد.

تفاوت قهوه لاته در مقایسه با آمریکانو

مقایسه لاته با آمریکانو نشان می دهد که تفاوت های مشخصی در نحوه تهیه و طعم آنها وجود دارد. این تفاوت ها، تنوع در انتخاب نوع قهوه مورد علاقه هر شخص را برجسته می نماید. تفاوت اصلی این دو نوشیدنی در محتوای شیر است. لاته ها بر پایه شیر و خامه ای هستند، در حالی که آمریکانوها بر پایه آب هستند و شیر ندارند، مگر اینکه به طور جداگانه به آنها اضافه گردد.

در واقع آمریکانو از رقیق کردن اسپرسو با آب داغ تهیه می گردد و در نتیجه طعم قهوه، قوی و شبیه به قهوه دم شده سنتی اما با ویژگی های اسپرسو است. اما لاته، اسپرسو را با شیر بخار پز ترکیب می نماید و بافت خامه ای و طعم ملایم تری از قهوه ارائه می دهد.

تفاوت قهوه لاته در مقایسه با ماکیاتو

لاته و ماکیاتو اغلب به دلیل ترکیبات مشترکشان با هم اشتباه گرفته می شوند، اما از نظر طعم و طرز تهیه تفاوت قابل توجهی دارند. در لاته، نسبت شیر بخار پز به اسپرسو بیشتر است که در نتیجه طعم قهوه ملایم تر است. در حالی که کلمه ماکیاتو که در زبان ایتالیایی به معنای لکه شده است، و ماکیاتو نوعی نوشیدنی است که مقدار کمی شیر (معمولا فقط یک تکه کف) آغشته به طعم اسپرسو می گردد. ماکیاتو به دلیل طعم قوی قهوه معمولا در لیوان های کوچک تر سرو می گردد، در حالی که لاته به دلیل اینکه حاوی مقادیر شیر بیشتری است در فنجان هایی بزرگتر سرو می گردد.

نتیجه گیری

در خاتمه سفر در دنیای قهوه لاته چیست؟ باید مجدد یادآور شویم که لاته یک نوشیدنی غنی از تاریخ، فرهنگ و طعم است. از خاستگاه ایتالیایی تا تنوع دنیای آن، این نوشیدنی لذیذ ثابت نموده که فراتر از یک قهوه است به صورتی که این بوم نقاشی گواهی بر ماهیت همواره در حال تکامل فرهنگ قهوه است. قهوه لاته چه در ساده ترین شکل و چه با طعم های مختلف سرو گردد، جایگاه ویژه ای در قلب عاشقان قهوه در سراسر دنیا دارد. درک اینکه قهوه لاته چیست، جنبه های تغذیه ای آن و مهارت آرت لاته به درک عمیق ما از این نوشیدنی کلاسیک اسپرسو عمق می بخشد.

منبع: کتاب کاله

به "قهوه لاته چیست؟ ، هر آنچه باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه لاته چیست؟ ، هر آنچه باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید