طرز تهیه کوکی کورن فلکس و کره بادام زمینی

به گزارش وبلاگ هاپرسین، کوکی کورن فلکس و کره بادام زمینی، یک کوکی فوق العاده خوشمزه و مقوی است که برای تهیه آن به فر هم نیازی ندارید. این کوکی را در منزل به راحتی می توانید تهیه کنید و به عنوان یک میان وعده یا حتی صبحانه سریع میل کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکی کورن فلکس و کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکی کورن فلکس

  • کورن فلکس هفت فنجان
  • شکر یک فنجان
  • سیروپ یک فنجان
  • عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
  • کره بادام زمینی یک فنجان
  • چیپس شکلات نیمه شیرین نصف فنجان

طرز تهیه کوکی کورن فلکس

مرحله اول

ابتدا تمام مواد را آماده کنید و کنار دست تان قرار دهید. کورنفلکس را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. یک تابه بردارید و شکر و سیروپ را داخل تابه بریزید. شعله را روشن کنید تا شکر کاملا حل گردد، اما اجازه ندهید تا مواد به جوش آیند. حدود سه تا پنج دقیقه کافی است.

مرحله دوم

تابه را از روی حرارت بردارید و کره بادام زمینی و وانیل را اضافه کنید. آنقدر مواد را از طریق یک لیسک هم بزنید تا مواد کاملا حل شده و حالت اسموتی پیدا کند. (نیازی به استفاده از همزن برقی نیست).

مرحله سوم

بعد از این که مایه از حرارت افتاد، داخل کاسه کورنفلکس بریزید و آنقدر هم بزنید تا کورنفلکس ها آغشته به مواد شوند.

مرحله چهارم

روی سینی یک کاغذ روغنی قرار دهید و دو قاشق از مایه را روی کاغذ بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه تمام گردد.

چیپس شکلات را داخل یک کاسه ریخته و داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا ذوب گردد. از طریق یک قاشق کوکی ها را با شکلات تزیین نموده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه

برای تهیه این کوکی دست تان باز است. می توانید یک چهارم فنجان نوتلا با کره بادام زمینی ترکیب کنید.

می توانید از تکه های بادام زمینی یا همان چیپس شکلات برای تزیین کوکی بهره ببرید.

به جای آب کردن چیپس های شکلات می توانید از سس شکلات سوربن بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکی کورن فلکس و کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی کورن فلکس و کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید